ORDER FORM

ORDER FORM
NAME:
EMAIL (important, so pls check carefully before sending ):
HANDPHONE NO:
DELIVERY ADDRESS:
LIST OF ORDER & QUANTITY:
DELIVERY METHOD:
PAYMENT VIA: CIMB MAYBANK PUBLIC BANK Western Union
PAYMENT PERIOD : (After received Confirmed Order email )
Put a website form like this on your site.

Thursday, October 3, 2013

Perbezaan antara PATI IBUPUTIH JANNALAWWA dengan produk lain

Ramai pelanggan yg bertanya perbezaan antara PATI IBUPUTIH JANNALAWWA dengan yang lain.
Secara UMUMnya perbezaan adalah spt :

1. KANDUNGAN.
PATI IBUPUTIH JANNA LAWWA sgt berbeza dari yg lain iaitu kerana KANDUNGANnya adalah IBU PATI dari Bunga Melati, Bunga Melor, Sandalwood, Suwandakottan, Neem (Daun Semambu), Venivel, Ibu Kunyit Putih, Welmee(Licorice), Alpha Arbutin, Tranexamic Acid, Kojic Acid, Gluthathione, Collagen,Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.
Mengikut kajian klinikal bahan-bahan seperti ibu Kunyit Putih, Alpha Arbutin, Tranexamic Acid, Kojic Acid, Gluthathione,Vitamin A,C,E boleh mencerah dan memutihkan kulit. Nah selain itu, bagi menaikkan seri wajah agar kulit lebih tegang nampak cantik bahan tambahan lain adalah COLLAGEN! Jadi ia bukan seperti ibu putih yang lain hanyalah 'basic' sahaja tanpa ada bahan-bahan tambahan yang lain yg boleh memutihkan & mencerahkan kulit spt ibu kunyit putih, arbutin, kojic asid, glutathione serta campuran beberapa vitamin bg memberi kesan yg lebih oouuummmm!!!! Selain itu anda perlu juga tahu bahawa adunan formulanya dicipta 10X drpd ibuputih biasa bg mendptkan hasil yg lebih efektif daripada ibuputih yg lain oleh penyelidik kosmetik.

Perumpamaan : Makan nasi berlauk telur sahaja VS makan nasi beriani.

2. BERAT & HARGA.
1jar 30 gram berharga RM85 SM / RM90 SS. Anda nampak harga macam mahal tetapi jika diukur dari segi gram/RM ianya lebih murah berbanding ibuputih di pasaran. Selain itu, anda lihat juga kandungan & adunan pati ibuputih janna lawwa ini dibuat dgn pelbagai ramuan bagi memutihkan kulit iaitu : IBU PATI dari Bunga Melati, Bunga Melor, Sandalwood, Suwandakottan, Neem (Daun Semambu), Venivel, Ibu Kunyit Putih, Welmee(Licorice), Alpha Arbutin, Tranexamic Acid, Kojic Acid, Gluthathione, Collagen,Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN. So sudah tentu ianya bukan seperti 'basic' ibuputih tapi byk rencah di dalamnya utk memutih dan mencerahkan kulit. Kira terbaik dari ladanglah!

Perumpamaan : Pergi ke pasar A beli 3 brg dengan harga RM50 VS pergi ke pasar B beli 20 brg dengan harga RM90.

3. CARA PENGHASILAN & STATUS KILANG GMP + HALAL.
Pati Ibuputih JannaLawwa dihasilkan di KILANG KOSMETIK YG BERTARAF GMP dan formulanya dicipta bukan dengan cara 'tangkap muat' @ 'pakai bancuh' tanpa ada pengawalan & pengawasan. Produk yg dibuat tanpa mengikut piawaian boleh merbahaya kpd pengguna. Ianya diformulasikan oleh pasukan penyelidik kosmetik.Selain itu, Kilang GMP ini seringkali dipantau oleh KKM sendiri agar setiap produk yg dihasilkan mengikut prosedur & 'amalan kilang' agar ianya berkualiti, bersih serta dijamin terbaik. So, pengguna harus berhati-hati dengan produk-produk jenis 'pakai bancuh' @ dibuat di kilang cap ayam @ dihasilkan di kilang 'belakang rumah' tanpa melalui prosedur @ piawaian tertentu. Selain itu harus diingat bahawa kilang yang mengeluarkan produk Pati Ibuputih JannaLawwa ini milik Bumiputra Islam iaitu KILANG INDUSTRI KOSMETIK FADARAJ dan telah mendapat sijil HALAL drpd JAKIM sendiri (SILA RUJUK PIC DI FB UTK MELIHAT KEADAAN KILANG). So dari sini kita tahu di mana asal usul produk ini.

Perumpamaan : kita makan makanan yg dimasak oleh org yg kita kenal dia tu siapa serta menggunakan dapur apa VS kita makan makanan yg kita tak tahu siapa yg masak serta kita tak tahu dia guna dapur apa.

4. PATI IBUPUTIH JANNALAWWA telah mendapat kelulusan KKM : NOT130904110K (Number Kelulusan ini hanya diberi kpd PATI IBUPUTIH JANNALAWWA yg dikilangkan di Industri Kosmetik Fadaraj & satu-satunya ibuputih dalam pasaran skrg yg telah mendapat kelulusan KKM). So berhati-hati dgn produk tiruan serta produk ibuputih yg tiada kelulusan.

PASTI ANDA HANYA MEMILIKI PRODUK PATI IBUPUTIH JANNA LAWWA - Kandungan pati ibuputih 30gram, sticker berwarna merah jambu, sticker QC SEAL, tercatat perkataan JANNA LAWWA, ada Logo HALAL serta tercatat perkataan DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA. Kandungan patinya sedikit berbau harum bunga melur & semestinya ia dikeluarkan oleh KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP serta mempunyai pasukan penyelidik bg menghasilkan produk yg berkualiti tinggi.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARA MEMBUAT PESANAN ANDASILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : seriqistinaayu@gmail.com

SELEPAS INVOIS DITERIMA ...SILA BUAT PEMBAYARAN SEPERTI AKAUN DIBAWAH:

CIMB: 14270011988526 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

MAYBANK: 164753004305 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

  • Jika menggunakan perbankan online letakkan email kami sbg 3rd party email. Juga digalakkan copy & paste transaction.
  • SMS : 0123645407 – AYU/
  • Email:seriqistinaayu@gmail.com

1.Pembayaran hendaklah dibuat sekurang2nya sehari sebelum hari penghantaran.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PARA PELANGGAN KEPADA KAMI.