ORDER FORM

ORDER FORM
NAME:
EMAIL (important, so pls check carefully before sending ):
HANDPHONE NO:
DELIVERY ADDRESS:
LIST OF ORDER & QUANTITY:
DELIVERY METHOD:
PAYMENT VIA: CIMB MAYBANK PUBLIC BANK Western Union
PAYMENT PERIOD : (After received Confirmed Order email )
Put a website form like this on your site.

Tuesday, November 4, 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE MURAH

Syma Beauty Skincare (SBS) MURAH !!!!
RM66 (sm)

RM72 (ss)


Masalah kulit berjerawat dan kusam? 



Berminyak dan tak berseri?


Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?

jom jadi cantik dengan syma beauty. 
Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare
pengasas syma beauty 

  Atas ni pengasas Syma Beauty Skincare. MasyaAllah, cantiknya dia. Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. hihi



Cantik kan packaging SBS ni termasuk dengan pengasasnya pun cantik. kalau anda rasa macam nak jadi cantik,putih,gebu flawless macam syima ni, haa. apa tunggu lagi kena la cuba produk SBS ni. Anda pasti takkan menyesal punya.



Apa yang ada dalam set skincare ni???

Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream



1) Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]

 Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Ia bertindak 

~ meneutralkan ph kulit
~ mengatasi masalah kulit berminyak
~ memberi  kesegaran kulit wajah
~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
~ melembapkan kulit 
~ tidak akan menghakis permukaan kulit
~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburnt.


2) Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]

 Syma Day Cream mengandungi 
~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain 

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 


Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata.  Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah.  Gunakan krim ini selepas mencuci muka.  Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.


3) Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K]

Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. 

bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.


Produk Syma Beauty Skincare Yang Lain

Selain set di atas, Syma Beauty Skincare ada keluarkan 2 produk lain yang boleh enhancekan keberkesanan produk ni. Dua produk ni pun tak kurang pentingnya so that kita boleh dapat kebaikan yang lagi menyeluruh, yang meliputi seluruh badan. Takkan nmuka putih tapi berminyak? Takkanlah muka je putih tapi, tengok tangan hitam? Tak seimbang. Malu kokrang. Gitu kekdahnya ye. 

1) Syma Beauty Miracle Toner - RM25 SM RM27 SS (tak termasuk kos pos) 

 Fungsi Syma Beauty Miracle Toner

  • mengecilkan liang pori dalam kulit
  • membasmi kuman dan bakteria
  • melembapkan kulit
  • melembutkan kulit
  • mencerahkan kulit
  • menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan

Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml

  • Hermalis Virginia
  • Glutathione
  • Arbutin
  • Ekstrak Aloe Vera
  • Ekstrak Licorice 
  • Lain lain ramuan semulajadi

2) Syma Beauty Miracle Whitening Lotion - RM 27 SM RM29 SS (tak termasuk kos pos)

Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

  • mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
  • soy protein
  • Licorice extract
  • Mulberry extract
  • Aloe Barbadensis 

Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion

  • mencerahkan kulit tubuh khususnya tangan/lengan/dan bahagian-bahagian badan yang terdedah
  • melindungi kulit dari hangus terbakar dan sinaran bahaya UV
  • mencegah kulit kering
  • memudarkan tona kulit kusam
  • membantu kulit tubuh licin gebu secara semulajadi

Testimoni Syma Beauty Miracle Body Lotion

 


Kalau nak tau syima (pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. Apa?? Tak percaya. Kejap kita kasi awak bukti..
pengakuan sendiri oleh syima ok. ^_^ itu adalah official insta beliau. Tak caya jugak, g la tanya dia sendiri. hehe

Maka dengan itu terbuktilah produk SBS ni berkesan dan murah. Jimat. Yeay. ^

Cuma perlukan 3 benda ni sahaja okay untuk nampak cantik.. ^_^


TESTIMONI
 " kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "


 < dah tambah cerah

< parut pudar cepat sangat

< jerawat kecut tanpa bekas

< licin dah muka sekarang

< lbh konfiden adik kita nih



" jeragat pudar "


kulit makin putih

seriuosly jatuh cinta dengan syma beauty


dah macam2 cuba, akhirnya jatuh cinta dgn syma beauty skincare

" sekarang putih sekata, bak kulit baby....dah x tukar lain dah"



" tq akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, bintik2 halus hilang sepenunhnya , jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "



Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.



Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/



Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only



Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE



Result yang akan keluar adalah seperti :-



Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K

Syma Day Cream : NOT149095187K

Syma Night Cream : NOT140905188K

Harga : 


RM66 (semenanjung) 

RM72 (sabah&sarawak)


* free pos





LOOSE ITEM SYMA BEAUTY SECRET (SBS)
TONER 60ML : RM25
BEAUTY SOAP 50G : RM25
DAY CREAM 5G : RM25
NIGHT CREAM 5G : RM25
Postage : rm6(smjg) /rm9 (ss)

READY STOCK....!!!

  *********************************************************

HOW TO ORDER


SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : idayu2510@gmail.com


       
Facebook

 Tunggu reply dari kami
penghantaran cepat dari kami 
by poslaju isnin hingga jumaat

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARA MEMBUAT PESANAN ANDA



SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : seriqistinaayu@gmail.com

SELEPAS INVOIS DITERIMA ...SILA BUAT PEMBAYARAN SEPERTI AKAUN DIBAWAH:

CIMB: 14270011988526 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

MAYBANK: 164753004305 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

  • Jika menggunakan perbankan online letakkan email kami sbg 3rd party email. Juga digalakkan copy & paste transaction.
  • SMS : 0123645407 – AYU/
  • Email:seriqistinaayu@gmail.com

1.Pembayaran hendaklah dibuat sekurang2nya sehari sebelum hari penghantaran.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PARA PELANGGAN KEPADA KAMI.