ORDER FORM

ORDER FORM
NAME:
EMAIL (important, so pls check carefully before sending ):
HANDPHONE NO:
DELIVERY ADDRESS:
LIST OF ORDER & QUANTITY:
DELIVERY METHOD:
PAYMENT VIA: CIMB MAYBANK PUBLIC BANK Western Union
PAYMENT PERIOD : (After received Confirmed Order email )
Put a website form like this on your site.

Tuesday, November 18, 2014

BVR ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL

BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel
 

Sape terasa nak Mandi Bunga ???
Intan Pasti la... Semua wanita kalau leh hari-hari nak mandi bunga kan ???
Sekarang... U Olls tak payah lagi dah nak kutip bunga banyak-banyak semata-mata nak mandi bunga tau...

U Olls hanya perlua dapatkan BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel aje....
BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel nih ibaratkan U Olls mandi bersama
 1001 Kelopak Bunga Ros tau.. Bau jangan cakap.. Memang Wangi....

Intan memang Recommended sangat-sangat Supaya U Olls Bertukar sekarang 
kepada BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel ... 
Ini merupakan Satu-Satunya Shower Gel yang Sangat kaya dengan kelopak
 Bunga Ros Asli dengan Haruman yang Sangat Memikat & Menggoda 

Lepas U Olls bangun tidur... Mesti Tak sabar nak mandi bersama haruman Bunga Ros segar, BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel ..


Kandungan Dalam BVR : ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL : 
  • Milky Spa 
  • Aloe Vera 
  • Perfume 
  • Micro Gold Powder 
  • Collagen 
  • Hip Rose 
  • Vitamin C 
  • Moisturiser

    Kelebihan  BVR : ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL :
    • Melembutkan kulit 
    • Mencerahkan kulit 
    • Menegangkan dan menganjalkan kulit 
    • Menghilangkan bau badan 
    • Mengurangkan bau peluh yang kurang menyenangkan 
    • Membekalkan vitamin dan collagen pada kulit 
    • Menghilangkan daki mati dan kotoran 
    • Memastikan badan kekal harum dan segar 
    • Merawat masalah jerawat badan

      Khasiat Extract Bunga Ros Dalam BVR : ROSSY 
      GOLD PERFUME SHOWER GEL :
      • Mencium bau bunga ros dapat menguatkan daya ingatan mereka yang mudah lupa. (Berdasarkan penyelidikan saintis Jerman) 
      • Meredakan kebimbangan dan kemurungan (anti -depressi)
      • Menenangkan ketegangan saraf dan emosi.(menenangkan perasaan)
      • Sebagai antiseptik dan merawat kulit yang luka ,terbakar , ruam dan ekzema.
      • Memberi kesan penyejukan pada badan – merawat demam dan selsema.
      • Merangsang pertumbuhan tisu dan penghasilan kolagen (awet muda)
      • Mengandungi bahan pengantioksida – Flavonoid yang dapat menentang kanser dan penyakit kardiovaskular.
      • Mengurangkan keradangan dan kesakitan sendi seperti pesakit osteoarthritis.
      • Mengandungi vitamin A ,B3, C, D dan E.
      • Menghilangkan keletihan
      • Menghilangkan sakit kepala dan pening

      GOLD SCRUB merupakan lulur emas digunakn masa mandi.mmg sgt2 terkenal utk kecantikan dan kecerahan kulit..menghilangkan daki2 mati,sel2 mati pada kulit,masalah kulit dan mencerahkan kulit..
      Gosok kat mana yg anda nak putih,celah peha,celah ketiak,bawah leher dan mana2 je okay,.
      Hasil dia x yah dok cite lah,mmg berkesan dan dah pun terbukti.,!!

      Cara penggunaannya sgt mudah.guna 3 kali seminggu je..kalau nk cepat cerah guna hari2.
      .
      ROSSY GOLD PULA merupakan sabun mandian yg sangat wangi
       
      " Hah,biasanya sebelum ni m0mmy guna GOLD SCRUB je kalau mandi,sekarang ni dah jatuh hati dgn ROSSY GOLD..shower gel keluaran amerieyha enterprise. 

      Fuhh,ya allah,,wangi dia melekat2 kat badan..
      Mana yg ketiak tak berape nak fresh,
      Peluh tak brape nak wangi tu,meh sental GOLD SCRUB + ROSSY GOLD shower gel ,mmg fresh la..tak yah pakai deodorant pun tubuh tak berbau..

      Keharuman dia mmg sgt2 menggoda lah..
      ..haa bkn mommy jer tau boleh pkai, ank mommy si eyl pn mndi dgn mndian Rossy Gold ni tauuu.. tu y mommy btmbah2 skeeee sgt2 peluk cium eyl ni tau !! Hehe "


      Dapatkan Sekarang!

      ROSSY GOLD SHOWER PERFUME SHOWER GEL
      ISI KANDUNGAN : 400 ML / BOTOL

      HARGA SEBENAR : RM79 (S), RM85 (S/S)

      >>>>HARGA PROMOSI KAMI : RM70 (SM), RM75 (S/S)
      BVR GOLD SCRUB
      ISI KANDUNGAN : 200 gram

      HARGA SEBENAR : RM70 (S), RM75 (S/S)

      >>>>HARGA PROMOSI KAMI : RM65 (SM), RM70 (S/S)
       
       
      DAPATKAN COMBO BVR SCRUB DAN ROSSY GOLD 
      PERFUME SHOWER GEL !!!
      >>> HARGA PROMOSI KAMI : RM125 (SM), RM135 (S/S)
       
       
       
       

      *********************************************************

      HOW TO ORDER


      SILA ISIKAN Order Form


      @ whatsapp/viber/telegram /sms 0123645407


      @ Email : idayu2510@gmail.com


              Facebook
       Tunggu reply dari kami
      penghantaran cepat dari kami 
      by poslaju isnin hingga jumaat

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARA MEMBUAT PESANAN ANDA



SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : seriqistinaayu@gmail.com

SELEPAS INVOIS DITERIMA ...SILA BUAT PEMBAYARAN SEPERTI AKAUN DIBAWAH:

CIMB: 14270011988526 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

MAYBANK: 164753004305 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

  • Jika menggunakan perbankan online letakkan email kami sbg 3rd party email. Juga digalakkan copy & paste transaction.
  • SMS : 0123645407 – AYU/
  • Email:seriqistinaayu@gmail.com

1.Pembayaran hendaklah dibuat sekurang2nya sehari sebelum hari penghantaran.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PARA PELANGGAN KEPADA KAMI.