ORDER FORM

ORDER FORM
NAME:
EMAIL (important, so pls check carefully before sending ):
HANDPHONE NO:
DELIVERY ADDRESS:
LIST OF ORDER & QUANTITY:
DELIVERY METHOD:
PAYMENT VIA: CIMB MAYBANK PUBLIC BANK Western Union
PAYMENT PERIOD : (After received Confirmed Order email )
Put a website form like this on your site.

Wednesday, October 8, 2014

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB


BVR-GOLD SCRUB

kulit yang sebelum ni tak sekata dan tak berapa nak cerah sekarang dah gebuuu..

tangan tu penting bagi perempuan tau..tangan yang 
cantik semestinya menjadi idaman setiap wanita..


yelaa, sape tak nak muka dan tangan sekata kan.tak de la asyik menyorok je tangan tu..

banyak faktor penyebab tangan lebih gelap dari muka, salah satu sebabnya ialah 
muka lebih mendapat penjagaan dari kulit tangan..muka sentiasa kene belai 
dgn pelbagai krim, sebaliknya, tangan ni, sebulan sekali pun 
belum tentu dpt rasa sentalan scrub buang daki kan..


MUKA dah cantik dan cerah tapi SAYANGNYA tangan gelapp...!!



Untuk menjaga kecantikan jgn hanya tumpukan pada muka sahaja, 

badan pun mesti putih 

gebu selaluuu. Hapuskan daki yang ada dan dapatkan kulit yang cerah 

dan lembut. Tiap2 hari kulit anda terdedah dengan kotoran


lebih baik sental dengan produk BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB.


Jangan biarkan kotoran bertempek pada badan anda.


DIGUNAKAN KHAS UNTUK :-

✔ Ketiak
✔ Tangan dan lengan
✔ Celah peha
✔ Tempat2 yg berdaki degil.

KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS 
GOLD SCRUB

✔ Vitamin C
✔ Vitamin E
✔ Collagen
✔ Milk
✔ Pure Smooth Salt
✔ Micro Pure Gold

BERAT : 200 GRAM




KHASIAT BVR BUBBLE LICIOUS 

GOLD SCRUB


✔ Mencerahkan dan memutihkan kulit

✔ Melicinkan kulit

✔ Menegangkan kulit

✔ Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA

✔ Melembabkan kulit

✔ Menghilangkan parut

✔ Menanggalkan daki lama dan degil

✔ Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap

✔ Menghaluskan kulit

 







 

fuhh.mmg 100% organic dan soft pada kulit..

perbezaan dapat dirasai selepas beberapa sentalan je tau..
haa, selain tu,GOLD SCRUB ni bukan boleh sental tangan je tau, ia boleh disental 
kat mana2 je bahagian badan anda yg anda nak nmpk cerah tau mcm ketiak, 
celah peha, kaki, lutut dan mana2 jela..

rugiii kalau tak cubaa..
betol2 terbaikk lahh..




Gunakan BVR Bubble Licious Gold Scrub untuk pencerahan bahagian 
badan yang optimum.

BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN

RM 70.00 SM/RM 75.00 SS

HARGA KAMI!!

RM 65.00 SM/RM 70.00 SS

FREE POSTAGE
100%ORIGINAL
 *********************************************************

HOW TO ORDER


SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : idayu2510@gmail.com


       
Facebook

 Tunggu reply dari kami
penghantaran cepat dari kami 
by poslaju isnin hingga jumaat


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARA MEMBUAT PESANAN ANDA



SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : seriqistinaayu@gmail.com

SELEPAS INVOIS DITERIMA ...SILA BUAT PEMBAYARAN SEPERTI AKAUN DIBAWAH:

CIMB: 14270011988526 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

MAYBANK: 164753004305 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

  • Jika menggunakan perbankan online letakkan email kami sbg 3rd party email. Juga digalakkan copy & paste transaction.
  • SMS : 0123645407 – AYU/
  • Email:seriqistinaayu@gmail.com

1.Pembayaran hendaklah dibuat sekurang2nya sehari sebelum hari penghantaran.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PARA PELANGGAN KEPADA KAMI.