ORDER FORM

ORDER FORM
NAME:
EMAIL (important, so pls check carefully before sending ):
HANDPHONE NO:
DELIVERY ADDRESS:
LIST OF ORDER & QUANTITY:
DELIVERY METHOD:
PAYMENT VIA: CIMB MAYBANK PUBLIC BANK Western Union
PAYMENT PERIOD : (After received Confirmed Order email )
Put a website form like this on your site.

Wednesday, February 5, 2014

BLINQ BEAUTY DRINK

Alami kehebatan produk Muslim Bertaraf 5 bintang khas untuk kecantikkan & kesihatan anda...


> Ramai dah yang berjaya mengandung dengan Blinq.


> Ramai pesakit SLE dah tak perlu makan ubat setelah minum Blinq


> Ramai dah period kembali normal setelah minum Blinq.


> Ramai dah muka licin setelah minum Blinq.


> Ramai dah mendapat badan Ideal setelah minum Blinq.


> Ramai dah pesakit tyroid tak perlu bergantung dengan steriod setelah minum Blinq.


> Ramai dah makcik2 kelihatan muda setelah berBlinq.


> Banyak dah cyst yang hilang setelah berBlinq.


> Ramai dah wajah berseri setelah berBlinq.


> Malah makin ramai Suami menyayangi isteri mereka setelah berBlinq.

---------------------------------------------------------------------------

Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 yang Pertama di Malaysia dengan Pemakanan Sunnah



"Glutathione, Collagen, Vitamin C, Soursop, Guarana, Habbatus

Sauda, Dates, Stevia Extract, Pomegranate, Honey & Garcinia."



Apa itu 3 dalam 1?



1. Kecantikkan :

- Kulit akan menjadi lebih tegang.

- Kulit akan cerah sekata seluruh badan.

- Garisan kedut berkurangan.

- Jeragat pudar.

- Open pores akan mengecil.

- Jerawat kecut seawal 3 hari.

- Parut jerawat hilang.



2. Kesihatan :

- Anti kanser No.1

- Menstabilkan tekanan darah.

- Tidak menggunakan gula.

- Menstabilkan hormon wanita.

- Memberi tenaga.

- Meningkatkan sistem imunisasi.

- Merawat ekzema



3. Bentuk Badan Yang IDEAL :

- Membakar lemak.

- Memerangkap minyak.

- Meningkatkan kadar metabolisme badan.

- Rasa kenyang.

- Rendah karbohidrat

- Mengawal nafsu makan.



Kelebihan Blinq Beauty Drink berbanding produk lain :

- 3 dalam 1.

- Mengandungi pemakanan sunnah "habbatus sauda, madu, delima & kurma"

- JIMAT hanya dengan 1 minuman sahaja.

- Bentuk sachet yang mudah dibawa.

- Sesuai untuk "DIABETIC"

- Menggunakan Stevia sebagai pengganti Gula

- Collagen Marin Laut Dalam (Ikan Salmon) Kualiti Collagen

Terbaik untuk penyerapan ke dalam tubuh badan.

- Soursop - ANTI KANSER

- Boleh diminum oleh Ibu dalam pantang dan "breast feeding"

..............................................................................................

GET FREE BLINQ BEAUTY BAR WITH PURCHASE BLINQ BEAUTY DRINK

................................................................................................
Blinq Beauty Bar (100gm)
NOT130804358K



Fungsi Lumpur Gunung Berapi :-



* Detoksifikasi Kulit

* Meningkatkan Sirkulasi Darah

* Menghaluskan Kulit

* Menghilangkan Racun Dalam Kulit

* Bersifat Terapeutik

* Mengurangkan Stress

* Kandungan Mineral Yang Tinggi



Disamping Lumpur Gunung Berapi, terdapat jugak stemcell epal, vitamin A,C dan E dalam Blinq Beauty Bar.



Sangat rugi jika anda tidak mencubanya, 300% Keberkesanan dan kepuasan.



Fakta : Jika di KOREA orang ramai sibuk mengambil kesempatan untuk berendam dalam lumpur gunung berapi. Kini kami bawakan untuk anda dalam bentuk Bar yang senang dibawa kemana-mana. Ia juga boleh digunakan untuk seluruh tubuh tidak semestinya muka sahaja

...............................................................................................

 
TERUJA bila kawan puji BODY macam CHE TA?
TERUJA badan rasa BERTENAGA & SIHAT lain macam?

BLiNQ BEAUTY DRINK OFFER PAKEJ CANTIK+KURUS+SIHAT SEKALIGUS!

KHAS utk mereka yg nak rawat masalah kecantikan dalaman & luaran,

yg nak maintain berat badan ideal

& yg nak atasi masalah lemah lesu serta tak bertenaga...
HARGA :

1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150 SM RM160 SS

2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280 SM RM290 SS

3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400 SM RM410 SS

HARGA TERMASUK POS 



JAMINAN 200% KEBERKESANAN SEAWAL 7 HARI!





KENAPA ANDA PATUT PILIH BLINQ BEAUTY DRINK ?


✔Kulit 50% LEBIH CERAH dlm masa 7 HARI SHJ!


✔Atasi masalah JERAWAT, PARUT & JERAGAT KENTAL hanya dgn KOTAK pertama!


✔MENGANJALKAN KULIT 80% LEBIH CEPAT dari suntikan Vit C!


✔Paling berkesan MENGECILKAN LIANG ROMA SEAWAL 3 HARI!


✔BONUS! Bentuk wajah kelihatan RUNCING!


✔Merendahkan PARAS KOLESTROL ke TAHAP IDEAL!


✔Peningkatan METABOLIK & SISTEM IMUNISASI badan!


✔PENURUNAN BERAT BADAN dalam masa 2 MINGGU TANPA PERLU BERLAPAR!


✔BERTENAGA sepanjang hari dengan 1 SACHET SHJ!


✔Mengatasi masalah MIGRAIN, GASTRIK, SAKIT SENDI dan lain2!


✔Pertambahan SUSU BADAN secara OPTIMUM bagi ibu2 menyusu!



Kini, BlinQ menjadi rebutan dan fenomena baru pengamal collagen yang ingin kulit kekal cantik, sihat, cerah malah keistimewaan BlinQ Beauty Drink yang mampu mengekalkan kesihatan dalaman anda!!!
---------------------------------------

1 kotak : 30 Sachet (1 Bulan)
Cara pengambilan: 1sachet sehari sebelum tidur atau sebelum sarapan



Kenapa Blinq Beauty Drink didatangkan dalam bentuk serbuk dan dalam sachet?

1. Kadar serapan khasiat Blinq Beauty untuk tubuh badan lebih cepat dan efektif berbanding tablet atau kapsul. Ini kerana serbuk yang larut dalam air lebih mudah dicernakan untuk serapan badan kita.

2. Blinq mengandungi banyak gabungan ramuan terbaik untuk tubuh kita. Sebab itulah setiap sachet ialah 15000mg berbanding dengan tablet atau kapsul yang hanya boleh menampung 5000mg sebiji.

3. Dengan menggunakan sachet, campuran & sukatan ialah yang telah ditetapkan.. Tidak kurang atau lebih. Sachet yang tertutup akan memastikan serbuk di simpan dengan baik dan tidak terexpose atau terdedah..


~ Cantik luar dan Dalam,

~ Cerah dalam masa 7hari ??? Cantik dalaman dan luaran ?????

~ Ibu yang menyusukan baby nk dapatkan susu yang byk untuk baby anda ????

Waoooo...Memang BEST....





Ini jalan PENYELESAIAN nye....




BlinQ Beauty Drinks
DJ Radio yang mengamalkan BBD...





Kan penyakit berjangkit dah merebak! Cuba lihat.. siapa yang baru mencuba Blinq Beauty Drink?? Penyanyi, Pelakon dan DJ Era, Dina Nadzir pun dah Berblinq2 uolsss....

Jangan pandang remeh masalah sengugut / ketidakstabilan hormon.. Ia mungkin dianggap normal bagi wanita tapi AWAS ia berkemungkinan boleh menyebabkan penyakit "Endometriosis" yang boleh menyebabkan mandul, keguguran atau kesukaran mengandung..


Mencegah lebih baik dari merawat. Dengankan khasiat Habbatus Sauda yang tinggi dalam Blinq Beauty Drink, Insha Allah ia dapat membantu merawat masalah ini. Alhamdulillah walaupun baru 3 bulan Blinq Beauty Drink berada di pasaran dengan izinNya ia telah membantu ramai yang mempunyai masalah period tidak teratur, masalah sukar mengandung dan masalah sengugut.


Cubalah Blinq Beauty Drink hari ini, Insha Allah ia boleh membantu anda...




                                                                                                                  

BlinQ bukan supplement utk isteri saja, suami pun boleh minum jugak.. yg mana time tido tu dengkur.. cepat2 minum BlinQ ni.. terbaik.


BLINQ BEAUTY DRINK

mahu makin jelita dan menawan..
mesti cuba Blinq Beauty Drink produk keluaran bumiputera dan dijamin halal..kulit anda pasti makin glowss..makin gebu..makin berseri2..

HARGA :

1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150 SM RM160 SS

2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280 SM RM290 SS

3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400 SM RM410 SS

HARGA TERMASUK POS 

1. Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 dimana produk ini memutihkan kulit, mengandungi pemakanan sunnah seperti habbatus sauda, madu dan kurma untuk meningkatkan kesihatan dan juga L-Caritine yang bertindak sebagai fat burner untuk pembakaran lemak.

2. Kandungan Collagen, Glutathione dan Vitamin C dalam produk kita lebih tinggi daripada yang ada di pasaran.

3. Blinq Beauty Drink juga mengandungi L-Taurine untuk memberi tenaga dan Chito Glucan untuk menyerap minyak dari makanan. Ini juga dapat membantu dalam proses slimming.

4. Kandungan ramuan Guarana dapat memberi kita rasa kenyang dan Fibre untuk menyenangkan pelawasan.

5. Khasiat Soursop merupakan agen terbaik untuk anti-kanser juga merupakan antara ramuan aktif Blinq Beauty Drink.

6. Buah Delima sebagai anti oksida yang kuat.

7. Kami juga menggunakan Apple Extract yang asli sebagai perasa dan tidak menggunakan perasa aftificial yang biasa.

8. Kesan terbaik yang jelas anda dapat lihat dalam masa 2minggu.

7. Untuk perasa pula kita menggunakan Apple Extract yang asli








   
HARGA :

1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150 SM RM160 SS

2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280 SM RM290 SS

3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400 SM RM410 SS

HARGA TERMASUK POS 



JAMINAN 200% KEBERKESANAN SEAWAL 7 HARI!

  HOW TO ORDER

SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : idayu2510@gmail.com


Facebook

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARA MEMBUAT PESANAN ANDA



SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : seriqistinaayu@gmail.com

SELEPAS INVOIS DITERIMA ...SILA BUAT PEMBAYARAN SEPERTI AKAUN DIBAWAH:

CIMB: 14270011988526 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

MAYBANK: 164753004305 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

  • Jika menggunakan perbankan online letakkan email kami sbg 3rd party email. Juga digalakkan copy & paste transaction.
  • SMS : 0123645407 – AYU/
  • Email:seriqistinaayu@gmail.com

1.Pembayaran hendaklah dibuat sekurang2nya sehari sebelum hari penghantaran.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PARA PELANGGAN KEPADA KAMI.