ORDER FORM

ORDER FORM
NAME:
EMAIL (important, so pls check carefully before sending ):
HANDPHONE NO:
DELIVERY ADDRESS:
LIST OF ORDER & QUANTITY:
DELIVERY METHOD:
PAYMENT VIA: CIMB MAYBANK PUBLIC BANK Western Union
PAYMENT PERIOD : (After received Confirmed Order email )
Put a website form like this on your site.

Thursday, April 25, 2013

SINUS CURE BELLA FORMULA


PRODUK BARU!!

SINUS CURE diformulasikan untuk mengatasi masalah "Resah Hidung" (RESDUNG) dalam masa 7 HARI TANPA KESAN SAMPINGAN..





ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??
1) Hidung tersumbat
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Hidung tersumbat.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.
19) Kelesuan.













Kandungan / Ingredients :

1- FLOS MAGNOLIA BIONDI PAMP
~ Akan bertindak menghilangkan gatal-gatal di muka dan badan

2- FLOS LONICERA JAPONICA THURB
~ Akan menghilangkan dan mengeluarkan hingus atau lendir

3- RADIX GLYCYRHIZA GLABRAL
~ Akan bertindak membaikpulih tisu-tisu yang rosak akibat jerawat

4- FRUCTUS FARYTHIA SUSPENSA @THURB
~ Akan menghilangkan dan mengeluarkan bau busuk dalam hidung serta mulut akibat resdung

♥ No. Kelulusan KKM : MAL20032280T

♥ BUATAN MALAYSIA

==========================
=============

 
 
HARGA:
30 BIJI
RM60 ( SEMENANJUNG MALAYSIA )
RM65 ( SABAH DAN SARAWAK )

Cara Pengambilan
 
Dewasa (15 tahun ke atas)
1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan

Kanak-kanak (15 tahun ke bawah)

1 biji pagi selepas makan (boleh bukak kapsul dan campur dalam air)









Apa itu RESDUNG???
Resdung
(sinusitis) adalah radang pada lapisan rongga hidung yang memiliki
beberapa pasangan iaitu frontal, ethmoid, maxillary dan sphenoif.
Apa dia punca resdung ni??
Alahan. Iaitu terhadap jenis makanan tertentu, habuk, parasit (demodex) dan kutu.
Apabila anda mengalami alahan, daging yang bertindak sebagai penapis udara didalam hidung akan membengkak. Seterusnya, ia menyebabkan pergerakanudara tak dapat dikeluarkan.

Kalau udara tu tak dapat keluar, ia pastinya akan terkumpul kat dalam tu. Kesannya, kulat akan tumbuh dan kawasan dalam hidung menjadi semakin membengkak. Anda yang pernah mengalaminya pasti tahu tahap kesakitannya. Huhuhu...

Lebih parah lagi, resdung ni boleh merebak ke bahagian mata. Akibatnya, anda boleh hilang deria penglihatan dan ia juga boleh menjangkiti otak.

Tapi, resdung ni tak berjangkit kat orang lain atau diwarisi oleh keturunannya. 




TESTIMONI : 

 
" 1 BIJI KAPSUL KELUAR LENDIR KUNING "

" Makan 1 biji dah keluar lendir-lendir kuning...nak try sebotol kalau ok nak jadi pengedar " ~ Osmera ( 011-19945108 )

**Salah seorang drp customer yg try Trial Sinus Cure Free..mkn 1 biji kapsul dah nampak kesan positif ( keluar lendir-lendir kekuningan )..terus order sebotol dan plan nak jadi pengedar pulak.


" 3 HARI RESDUNG DAH OK "

" Saya dah try trial sinus cure tummg best la sblm ni bersin pagi2 hidung pun gatal2 tapi sekarang dah ok..tak bersin dah..hehe ~ Faisal (salah seorang yg dapat Trial Sinus Cure Free ) 017-9296630

Trial Sinus Cure Free tu ada 6 biji ( utk penggunaan 3 Hari )..dh nampak kesan positif..En.Faisal terus nak order sebotol..Alhamdulillah..yang penting kita usaha dan tawakal.




1. Mengandung / Menyusu boleh ambil Sinus Cure?
Mengandung tak boleh sayunk
Menyusu if baby dah 7 bulan ke atas boleh

 

2. Pesakit Diabetes, kencing manis dan darah tinggi boleh ambil?
Yes dear, boleh

 

3. If ambil bersama supplemen lain spt vit c?
Jarakkan 2-3 jam dengan supplemen lain



NO KELULUSAN: MAL20032280T 
BUATAN MALAYSIA

 HARGA
RM60 ( SEMENANJUNG MALAYSIA )
RM65 ( SABAH DAN SARAWAK )
HARGA KAMI
1 botol RM55(Smjg) 
3 botol RM150(smjg)
6 botol RM240(smjg)  

2 comments:

mimi said...

Salam ada stok tak ni?

Idayu said...

ada ready stock dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARA MEMBUAT PESANAN ANDA



SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : seriqistinaayu@gmail.com

SELEPAS INVOIS DITERIMA ...SILA BUAT PEMBAYARAN SEPERTI AKAUN DIBAWAH:

CIMB: 14270011988526 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

MAYBANK: 164753004305 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

  • Jika menggunakan perbankan online letakkan email kami sbg 3rd party email. Juga digalakkan copy & paste transaction.
  • SMS : 0123645407 – AYU/
  • Email:seriqistinaayu@gmail.com

1.Pembayaran hendaklah dibuat sekurang2nya sehari sebelum hari penghantaran.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PARA PELANGGAN KEPADA KAMI.