ORDER FORM

ORDER FORM
NAME:
EMAIL (important, so pls check carefully before sending ):
HANDPHONE NO:
DELIVERY ADDRESS:
LIST OF ORDER & QUANTITY:
DELIVERY METHOD:
PAYMENT VIA: CIMB MAYBANK PUBLIC BANK Western Union
PAYMENT PERIOD : (After received Confirmed Order email )
Put a website form like this on your site.

Thursday, April 25, 2013

PURE MARINE COLLAGEN VIT C (PMCVC BY FELLINA)



Pure Marin Collagen Vitamin C with extra collagen sampai 5000mg. 
Kandungan pure marine collagen yg super duper hebat membantu & terbukti berkesan sebagai agen pencerahan, anti-penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat, bintik2 hitam , malah membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka saja tau.... hebatkan??? kalau setengah seller ada jual pure collagen mentah, if korang susah nak telan yang tu, better ambik capsule ni, fungsi & kandungan zat dia 100% sama dengan vitamin c ni.Yang ni siap ada extra glutatione utk pencerahan pada kulit lagi. Breastfeed mother , pregnant mummy pun boleh consume dgn vitamin c ni. hebatkan. Ibu2 pun nak cantik gebus jugak kan.
  
Tahukah anda??
Marine Collagen, Gluthathione dan vitamin c terdapat di dalam PMCVC?? Pasti sekali, so dapatkah masalah kulit diselesaikan dan mampukan PMCVC menjadikan kulit idaman anda suatu reality?
Tentu sekali..PMVCV akan menghaluskan struktur dan pigmen kulit serta memberikan kegebuan pd kulit.
Kulit akan terasa lembut, lembab , flawless dan glowing seawal MINGGU PERTAMA. Bagi anda yg peka dgn perubahan kulit, anda akan rasakan perubahan dalam masa 1-2 minggu. Gluthathione di dalam PMCVC yg membantu mengaktifkan sel-sel darah dan sel-sel kulit mati utk lebiih cergas dan sihat dgn menyahkan bahan2 bertoksid dr badan kita. Ini akan membuatkan kulit bebas dr bahan toksid dan membantu kolagen diaktifkan utk mendapatkan kulit gebu, putih dan cerah


Makan Vit C ade pantangkah ??
~ 1 batang rokok mampu melupuskan 50-100mg vit c
~ keresahan akan mempercepatkan penyusutan vit c
~ kontraseptif dan pil penahan sakit akan menyusutkan vit c yg banyak
~ terlebih dos vit c (melebihi 12 kapsul) akan menyebabkan sedikit cirit birit.. sebab itulah, dengan PMCVC ni kami x galakkan anda ambil bersama vit c lain...sbb semua dah lengkap dalam ni... takut nnt fungsi vit c akan berubah pula  menjadi keburukan


Kenapa anda lambat dapat kesan makan PMCVC ??
Ramai tanya, kenapa org lain ambil pmcvc cepat je nampak kesan...tp diri sendiri lambat sangat...KENAPA YA ??
mudah shj...jawabnya kurang minum air kosong..dah makan 2 PMCVC dengan 2000mg vitamin c tambah pulak dgn kolagen menjadikan 5000mg ...dah ok tu
tapi TAK SUKA pulak minum air, macamana nak pam keluar toksin, akibatnya tumbuhla jerwat2 kecil..dah toksin tak blh nak dibuang mll air kencing atau peluh sbb kurang air...maka muka pon tumbuh jerwat dan kita menggelabah n terus kata PMCVC ni tak bagus...

MINUM BANYAK AIR...nnt kulit akan jadi gebu, anjal, putih, hilang jerwat, jeragat AND goodbye pd kulit kusam

Orang mengandung boleh makan PMCVC ??
Boleh, sangat2 digalakkan lagi mengambil PMCVC utk dapatkan nutrisi tambahan sambil menyihatkan badan dan mencantikkan diri. Malahan ia akan mencantikkan kulit bayi anda (seeloknya diambil ketika kandungan 6 bln ke atas)
antara kebaikan lain utk ibu hamil:
~ mengelakkan rabun malam
~ membina sel otak
~ mengelakkan kelesuan
~ membantu menyerap zat besi
~ mambantu dalam sintesis protein
~ mencegah komplikasi ketika hamil spt kelahiran kurang zat, kurang berat, anemia etc
~ mencegah selesema
~ memperbanyakkan susu
~ mengelakkan anak dr demam kuning
~ memberi tenaga
~ mempercepatkan proses penyembuhan
 Ibu menyusu boleh makan PMCVC ??
Ibu menyusu mempunyai keperluan yg lebih tinggi bg iodin krn mereka sbg ibu mesti membekalkan kpd diri sendiri dan anak mereka. Linus Pauling Institute mengesyorkan 220 mcg iodin setiap hari semasa mengandung dan 290 mcg sehari semasa penyusuan. Jumlah ini mungkin berbeza bergantung kpd kesihatan anda dan kesihatan anak.


Kenapa kena makan PMCVC pd waktu malam ??
Ini kerana pd waktu malam, bdn kita dlm keadaan yg selesa dan standby mode. masa nilah vit c dpt buat kerja dia dgn bersungguh2 dan penyerapan akan meningkat 2 kali ganda. sbb tu bila makan vit c ke, pakai produk apa ke, sll ade jerwat atau kesan bila kita bangun tidur, dan kalau guna inchloss, bangun pg akan terasa diri makin langsing.


Vitamin C +Pure Collagen!!
produk berkualiti keluaran Felinna Beauty.

1 kotak : 30 biji
RM85 (SM)
RM90 (SS)
* free pos
Khasiat:
- mengatasi masalah kulit dari dalaman
- mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- melicin dan menegangkan kulit
- mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
- darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!
- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DI JAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM
INGREDIENTS :
-collagen marine
-extract gluta
-vit c
-extract citrus
USE :
2capsules at night after meal (for saving using 1capsules at night after meal)
BENEFITS :
-help prevent skin problems
-reduce pimples and dark spot
-fairer ur skin naturally
-reduce wrinkles and more

No comments:

CARA MEMBUAT PESANAN ANDA

CARA MEMBUAT PESANAN ANDA

SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : idayu2510@gmail.com

SELEPAS INVOIS DITERIMA ...SILA BUAT PEMBAYARAN SEPERTI AKAUN DIBAWAH:

CIMB: 14270011988526 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

MAYBANK: 164753004305 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

  • Jika menggunakan perbankan online letakkan email kami sbg 3rd party email. Juga digalakkan copy & paste transaction.
  • SMS : 0123645407 – AYU/
  • Email:seriqistinaayu@gmail.com

1.Pembayaran hendaklah dibuat sekurang2nya sehari sebelum hari penghantaran.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PARA PELANGGAN KEPADA KAMI.