ORDER FORM

ORDER FORM
NAME:
EMAIL (important, so pls check carefully before sending ):
HANDPHONE NO:
DELIVERY ADDRESS:
LIST OF ORDER & QUANTITY:
DELIVERY METHOD:
PAYMENT VIA: CIMB MAYBANK PUBLIC BANK Western Union
PAYMENT PERIOD : (After received Confirmed Order email )
Put a website form like this on your site.

Friday, April 19, 2013

Bedak Arab Kokuryu Original Mesir


BEDAK ARAB Red Case (50g)



Pilihan Warna :


Cherry : untuk kulit putih cerah dan sedehana


Cherry Pink : untuk kulit cerah & mahu nampak kemerah-merahan


Roshelle : utk kulit cerah


Orange Blush : untuk kulit sederhana cerah (kuning langsat)


Russet : untuk kulit sederhana/natural (sesuai untuk semua jenis kulit esp. asian people)
 Produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab.Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 Arab..Perempuan Arab suke taw pakai bedak ni.Bedak ni mudah jer nak pakai,bererapa minit jer pakai,kulit kita akan kelihatan gebu,berseri,cun dan yang penting terasa ringan di muka(tidak melekit langsung).
Bagi wanita2 yang tercari-cari bedak compact yang sesuai atau nak tukar yang baru,bolehla cuba Bedak Arab ni.Confrm puas hati.
  


PRICE : 
 RM55
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5
 White Case (25g)
Pilihan Warna :
Puggy Pink : Kulit Cerah Kemerah merahan
Orange Blush : Kulit Cerah
Russet : Sederhana Cerah
PRICE : 
 rm45
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5

Keistimewaan
~ mengikut aliran darah
~ kemas dan sekata
~ tidak menghitam dan menggelapkan kulit
~ sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik) 
~ tidak melekat pada tisu @ tudung
~ mengecutkan jerwat
~ tidak berminyak dan ringan
~ tahan selama 8 jam
~ suci dan halal utk di bawa solat
~ mempunyai uv protection


CARA PEMAKAIAN

jika anda tidak basahkan sponge, maka alas bedak tersebut tidak lekat di permukaan sponge.. kenapa? ini kerana bedak ini 3 in 1 (mouisturizer, foundation & alas bedak)

1. basahkan sponge terlebih dahulu
2. kemudian perah

3. baru apply dekat muka seperti biasa (apply kalau boleh tipis sekali sapu, tak perlu sapu banyak kali macam pakai compact powder biasa sebabnye bedak akan meresap terus ke kulit muka & akan berubah mengikut aliran darah anda.. nanti muka macam patung kalau apply tebal2 hehe)

sponge tu kalau boleh (lepas guna) keringkan & tak perlu simpan di dalam bekas untuk mengelakkan bau yang kurang menyenangkan

btw kalau sponge dah kotor, boleh basuh sponge tersebut sehingga bersih, keringkan & boleh guna balik sponge tersebut :)


 Testimoni pengguna











PRICE :
50g =  rm55
25g = RM45
Free postage semenanjung !!!
free original sponge kokuryu
Sabah / Sarawak add RM5


Harga Borong :
50g =  rm38 @ min 12 pcs
25g = rm28 @ min 12 pcs

* free original sponge
* free pos smjg

cara order:
fill up the order form
@
Sms / whatsapp / viber 012-3645407



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARA MEMBUAT PESANAN ANDA



SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : seriqistinaayu@gmail.com

SELEPAS INVOIS DITERIMA ...SILA BUAT PEMBAYARAN SEPERTI AKAUN DIBAWAH:

CIMB: 14270011988526 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

MAYBANK: 164753004305 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

  • Jika menggunakan perbankan online letakkan email kami sbg 3rd party email. Juga digalakkan copy & paste transaction.
  • SMS : 0123645407 – AYU/
  • Email:seriqistinaayu@gmail.com

1.Pembayaran hendaklah dibuat sekurang2nya sehari sebelum hari penghantaran.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PARA PELANGGAN KEPADA KAMI.