ORDER FORM

ORDER FORM
NAME:
EMAIL (important, so pls check carefully before sending ):
HANDPHONE NO:
DELIVERY ADDRESS:
LIST OF ORDER & QUANTITY:
DELIVERY METHOD:
PAYMENT VIA: CIMB MAYBANK PUBLIC BANK Western Union
PAYMENT PERIOD : (After received Confirmed Order email )
Put a website form like this on your site.

Thursday, April 25, 2013

AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 400 000MG



Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!


HARGA:
RM150(S) RM155(S/S)
-HARGA TERMASUK KOS POS-
500GM/JAR
(1-2 BULAN PENGAMBILAN)



KEBAIKAN AURAWHITE PGC 400 000MG

- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA

RAMUAN BERKUALITI PREMIUM
Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed
tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell
phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti

lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit

& membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan

kulit,kurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan

kimia oleh SGS.

CARA PEMAKANAN

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang..
2) Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4) WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..
5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong.. di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner)

















Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!












No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARA MEMBUAT PESANAN ANDA



SILA ISIKAN Order Form
@ whatsapp/viber/sms 0123645407
@ Email : seriqistinaayu@gmail.com

SELEPAS INVOIS DITERIMA ...SILA BUAT PEMBAYARAN SEPERTI AKAUN DIBAWAH:

CIMB: 14270011988526 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

MAYBANK: 164753004305 (NORIDAYU BINTI MOHD SABILAN)

  • Jika menggunakan perbankan online letakkan email kami sbg 3rd party email. Juga digalakkan copy & paste transaction.
  • SMS : 0123645407 – AYU/
  • Email:seriqistinaayu@gmail.com

1.Pembayaran hendaklah dibuat sekurang2nya sehari sebelum hari penghantaran.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PARA PELANGGAN KEPADA KAMI.